Blog

Blog


Un recorregut amb vistes al mar: l'itinerari turístic de l'Eix de la Costa al Maresme

Si ets d'aquells a qui els encanta caminar, córrer o anar amb bicicleta mentre gaudeixes de bones vistes del mar, tenim una proposta que no podràs resistir: l'Eix de la Costa del Maresme.

Et presentem l'itinerari de l'Eix de la costa del Maresme que et permet conèixer tota la costa de la comarca, els ports, les platges els passejos marítims... Un itinerari planer amb un traçat molt amè i pensat per a senderistes, runners o ciclistes com tu, que busqueu una ruta fàcil per gaudir del paisatge, la natura, la cultural i història del territori.

Ara que ja coneixes l’itinerari vols posar-te mans a l’obra i planificar la ruta, eh? No et preocupis, és molt fàcil. Gràcies a la línia de Rodalies (R1) i les seves estacions repartides al llarg del camí, tens el poder de començar i acabar la caminada allà on prefereixis. La decisió és teva. Prepara’t per una ruta a mida, feta a la teva manera i al teu ritme. 

A l’hora de seguir l'itinerari també t’ho hem posat molt fàcil. El traçat gaudeix de plaques de seguiment que podràs trobar en els suports de la senyalització de la Xarxa de Camins del Maresme. Però si ets dels que ho confies tot a les noves tecnologies, has de saber que també és possible seguir el camí amb l'app mòbil de Wikiloc. Aquesta és una aplicació gratuïta que et permet seguir la ruta amb precisió gràcies a la funció GPS del telèfon mòbil.

Descobreix el camí clicant a la imatge.

Senyalització del camí al seu pas per Mataró

 

Municipis per on transcorre l'Eix:

Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat.

Litoral de Sant Pol de Mar

Camí de les Cinc Sènies a Mataró

 

Compartir