Blog

Blog


6 propostes per fer "slow travel" al Maresme

Ioga a Cabanes Dosrius

En el vertiginós ritme de la vida actual, trobar moments de calma esdevé essencial per la salut. Busques escapar de l'estrès i submergir-te en un recés de serenitat? El Maresme et proposa una varietat d'experiències slow i de benestar per revitalitzar cos i ànima!

1. Aigües termals per cuidar la salut en balnearis relaxants

Mens sana in corpore sano... ja ho deien els romans que cal trobar equilibri entre la ment i el cos per tenir una vida plena i saludable. I quina millor manera de fer-ho que submergir-se en les aigües termals dels balnearis del Maresme? Aquí, a banda de termalisme, podràs gaudir de tractaments de benestar i massatges terapèutics.

2. Banys de Bosc o Shirin Yoku

Sabies que els banys no són exclusivament d'aigua? Si prefereixes no mullar-te, una bona opció de benestar són els banys de bosc. Et permetran connectar amb la natura i millorar l'estat de salut a través d'un passeig guiat i contemplatiu pel bosc. Es tracta d'una teràpia d'origen japonès, que ajuda a reduir els nivells d'ansietat i estrès.

Banys de bosc al Maresme

Anima't a provar aquesta experiència en els boscos més frondosos del Montnegre i el Corredor a través de Banys de Bosc guiats pel Maresme i recupera la connexió amb la natura.

3 Ioga i meditació en entorns naturals

El ioga és una pràctica que combina el benestar físic, mental i espiritual. Va néixer fa més de 6.000 anys a l'Índia, amb l'objectiu d'integrar cos i ment, i gràcies als seus amplis beneficis s'ha estès per tot el món. Entre altres beneficis, ajuda a combatre l'estrès, millora l'humor, la flexibilitat i capacitat pulmonar…

Ioga a Cabanes Dosrius

Practicar ioga al gimnàs està molt bé, però encara millor si el pots gaudir en un entorn natural. T'imagines fer la salutació al sol metres contemples l'albada des d'una platja del Maresme? O mantenir l'equilibri sobre una taula de paddle surf mentre estires el cos i relaxes la ment...  Si ets més de muntanya pots viure una jornada de ioga al jardí d'una masia, entre vinyes o al bell mig del bosc. Activitats que ben segur et brindaran pau i serenitat.

4-Allotjaments amb Spa

Els hotels del Maresme no només ofereixen un allotjament excepcional, sinó que molts d'ells ofereixen experiències que nodreixen cos i ànima. Deixa't cuidar amb els tractaments exclusius dissenyats per calmar els teus sentits i restaurar l'equilibri interior. Des de circuits d'aigües fins a saunes, massatges i tractaments de benestar que garanteixen una experiència inoblidable.

Atzavara hotel & spa*****

5. Retirs rodejats de natura

En masies, cases senyorials, hotels rurals o cabanes als arbres... trobaràs opcions per gaudir d'una escapada de reconnexió i meditació al Maresme. Els retirs ofereixen sovint activitats variades de benestar que van des de les sessions de ioga i meditació fins als tallers d'alimentació saludable o els banys de bosc, entre altres.

6- Enoturisme sostenible

Gaudeix dels vins ecològics i orgànics que es produeixen als cellers DO Alella del Maresme, on podràs gaudir de passejos entre vinyes, tastos de vi i fins i tot experiències de benestar entre vinyes o maridatges amb propostes de gastronomia local.

Tast de vins al Maresme

Queda't al Maresme, ja sigui per submergir-te a les aigües termals d'un balneari o practicar ioga entre vinyes, aquí trobaràs la pau i la serenitat que necessites a les teves pròximes vacances. Descobreix tot el que pots fer en turisme de benestar al Maresme aquí.

Compartir