Blog

Blog


Turisme rural al Maresme

Noia en prenent cafè en un bosc

Quan penses en el Maresme, només et ve al cap el mar? Les platges daurades, la taula de pàdel surf i les guinguetes a peu de sorra són només una part de la història. Mira més enllà... endinsa't cap a la Serralada Litoral, on s'estén un territori boscós i tranquil, on els pobles es troben a pocs minuts de la platja, però ofereixen un entorn completament diferent.

Cases rurals amb encant al Maresme

Hi ha un Maresme rural que t'espera perquè reconnectis amb la natura, amb propostes de tota mena per gaudir d'un dia o d'unes vacances inoblidables. Pots caminar entre els arbres al Bosc Vertical o gaudir d'un bany de bosc als ombrívols camins del Montnegre. També pots fer un passeig a cavall o brindar amb els vins de la DO Alella en un celler ecològic.

Si vols passar un cap de setmana (o qui sap, una setmana sencera) descansant del ritme diari, aquí trobaràs alguns dels millors allotjaments rurals, tots ells sostenibles!

Les propostes que et presentem a continuació compten amb un certificat de sostenibilitat Biosphere.

1. Cabanes Dosrius

Experimenta la natura de ben a prop en aquestes set cabanes dalt dels arbres a Dosrius. Aquí podràs sopar dalt de l'arbre, amb menús de cuina casolana i productes de proximitat i temporada, o si ho prefereixes combina la teva estada amb activitats de benestar com massatges, sessions de ioga o banys de bosc.

Més informació sobre Cabanes Dosrius

Cabanes Dosrius

2. Ca l'Andreu Ecoturisme, Tiana

Aquesta eco-masia, situada a Tiana, ofereix turisme sostenible basat en pilars com el reciclatge, l'energia verda i la cuina de km0. Compta amb quatre suites completes, cuina, menjador i sala d'estar, a més de jardins, piscina i un hort ecològic. Des de la casa pots sortir a practicar senderisme al parc de la serralada de Marina. També ofereixen activitats com sessions de ioga, visita als cellers de la DO Alella i descobriment de la fauna i la flora amb un guia especialitzat.

Més informació sobre ca l’Andreu Ecoturisme

Ca l'Andreu Ecoturisme

3. Mas Vives, Cabrils

A Cabrils hi trobaràs una masia que data del segle VI totalment restaurada i amb grans espais exteriors. A Mas Vives hi destaca una petita capella romànica i una zona de piscina, ideal per gaudir d'una estada tranquil·la. A tan sols 2 km de la platja i a 25 de Barcelona, ofereix un espai per a retirs i estades de desconnexió.

Més informació sobre Mas Vives

Mas Vives

4. Cal Andreu de Teià

Imagines allotjar-te en una casa modernista? A Ca l'Andreu de Teià, una casa de poble amb 4 dormitoris amb bany tens l'oportunitat perfecta. Compta amb un jardí amb barbacoa i una sala d'estar amb billar. Està situada al poble de Teià, a l'entrada del parc de la Serralada Litoral.

Més informació i sobre Ca l’Andreu de Teià

Ca l'Andreu de Teià

5. Masia Can Rosich

Aquesta masia rodejada de boscos i situada a Santa Susanna ofereix habitacions dobles amb bany i una gran terrassa, a més d'una sala amb xemeneia i un entorn natural inigualable. Aquí podràs gaudir d'esmorzars casolans elaborats amb productes propis de la granja i una gran varietat d'activitats a la natura com excursions a peu, en bicicleta o a cavall pel parc natural del Montnegre i el corredor.

Més informació sobre Can Rosich

Can Rosich

6. B&B Premium

Si busques un Bed & Breakfast, a Premià de Dalt hi trobaràs un racó màgic amb jardí i servei d'habitacions. Des de l'allotjament podràs gaudir de rutes en bicicleta o a peu per la natura i a només 2,5 kilòmetres et podràs refrescar a les platges de Bellamar o la Descàrrega.

Més informació sobre B&B Premium

B&B Premium

Compartir