Blog

Blog


6 coses a fer per Setmana Santa al Maresme

6 coses a fer al Maresmer per Setmana Santa

Quan penso en Setmana Santa em venen imatges de conillets, de xocolata, de dies de no fer res i de voler-ho fer tot. I avui, et vinc a proposar 6 coses a fer per Setmana Santa al Maresme perquè puguis aprofitar millor els dies de descans!

 

1. Jugar i molt, a les platges del Maresme

Soc una defensora del Maresme lliure i tropical, i de gaudir de les platges durant tot l'any. Fer castells de sorra, fer volar un estel, saltar les onades... Segur que tens idees per a més!!

2. Fer una ruta en bicicleta o de senderisme

Descobrir nous camins i recórrer itineraris per la natura serà tot un encert. Caldrà seguir les fites i inventar històries de bandolers que ens amenitzin la sessió.

3. Conèixer nous museus

De museus en tenim una gran varietat: tèxtils, d'art, de minerals, de càntirs.... Els has visitat tots? Saps que en tenim un de nou? El Museu Romà de Premià de Mar i a banda de parlar-nos de la petjada dels nostres avantpassats, fan un munt d'activitats per donar-lo a conèixer.

4. Activitats lúdiques per a tots els gustos

Fer el mico, passejar a lloms d'un ruc, visitar una granja de vaques lleteres, una activitat nàutica... no et creuràs totes les activitats que podràs fer!!

5. Gaudir de les Jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme.

Restaurants de diferents municipis del Maresme han preparat menús on el protagonista és la perla verda... shhhh!! Que els pirates no ho sàpiguen!!

6. Explorar el Maresme

Ja coneixes l'app de rutes gamificades? 4 itineraris per als més autèntics exploradors. Desenfunda el teu mòbil o tauleta i accedeix a un Maresme per descobrir.

I si vens pel Maresme no oblidis fer-m'ho saber!! Etiqueta'm a Instagram a les teves aventures pel Maresme @laiaiamaresme i posa el hasthag #laiaiadelmaresme. N'estaré molt contenta si ho fas!

Una abraçada,

La iaia

 

 

Compartir